Suunnittelija - CGI Service Design Studio

Etsimme CGI:n Service Design Studioon suunnittelijaa. Haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden digitaalisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja tuottavat käyttäjilleen miellyttäviä kokemuksia.

Sinulle on kertynyt hieman kokemusta palvelumuotoilusta sekä käyttökokemussuunnittelusta ja olet elementissäsi päästessäsi miettimään uusia digitaalisia palvelukonsepteja ja suunnittelemaan niitä myös käytännön tasolla. Tulet toimimaan osana palkintoja voittanutta palvelumuotoilu- ja projektitiimiä asiakkaidemme tulevaisuuden monikanavaisten digitaalisten palveluiden parissa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat olla etulinjassa kehittämässä tunnettujen ja merkittävien digitaalisten palveluiden käyttökokemuksia sekä tulla osaksi kokenutta Design-tiimiä, niin kerro meille tarkemmin itsestäsi ja tekemistäsi töistä liittämällä hakemukseesi portfolion.

Tulet toimimaan Service Design Studion asiakasprojekteissa Designerina. Vastuullasi voivat olla käyttäjätutkimusten läpivienti, palvelumuotoiluprojekteihin sekä digikehitysprojekteihin osallistuminen.

Näin menestyt kanssamme

Odotamme, että sinulla on:

Näemme lisäetuna, mikäli sinulla on osaamista myös:

Tehtävän sijantipaikka on Helsinki.

Lisätiedot ja hakemukset:

Markku Myllylahti
Director, Service Design Studio
markku.myllylahti@cgi.com

CGI Service Design Studio

← Takaisin etusivulle

CGI teki Signmarkin visiosta totta – Chabla-mobiilisovellus yhdistää kuurot ja viittomakielen tulkit

Design thinking eliminoi palvelukehityksen sudenkuopat

- Ville Koistinen, Lead Designer